Football Teammates

OM OSS

"Zlingit grundades för att hjälpa företag att enklare skapa relationer till sina kunder samtidigt  som man blir mer socialt ansvarsfull med sin marknadsföring"
- Tobias Gruffman; CEO Zlingit

Vi på Zlingit utmanar dagens arbetsmetoder eftersom vi tror på kraften som kommer från känslan av tillhörighet och uppskattning. Genom beprövade metoder och system skapar Zlingit digitala lösningar som bygger starka relationer mellan varumärken och människor. Produkter som ger bättre kundupplevelse, ökad interaktion, bättre kommunikation, som skapar lojalitet - som lönar sig i längden


Zlingit är ett engagementsdrivet system som gör det möjligt för företag att bättre förstå och hantera sina kundrelationer. Vår övertygelse är att det ska vara kul och intressant för människor att vara engagerade med varumärken och för att göra det behöver vi rätt verktyg.

Vision:
Skapa relationer mellan människor och varumärken på ett roligt och intressant sätt som bidrar  

Mission:
Tillhandahålla dem bästa lösningarna för att skapa, hantera och utveckla kundrelationer

 

VÅR RESA

1. PORTUGAL, LISSABON

Zlingits resa startade 2016 på utlandsstudier i Lissabon, Portugal. Det huvudsakliga problemet som var avsedd att lösas var den sekundära biljettmarknaden. En av studiekamraterna brukade resa till England för att titta på PL-matcher men stod alltid inför samma problem, överprissatta biljetter. Zlingit eller Slingit (som det kallades först) skulle göra det möjligt för människor att köpa biljetter till "face-value" på ett enkelt och bekvämt sätt.

 

VÅRT TEAM

Tobias Gruffman

CEO & FOUNDER

076 10 99 979

Jonathan Yemane

Sale & Support 

072 546 12 21

Jan Phersson

BOARD MEMBER

Marina Norberg

BOARD MEMBER

Micke Jonsson

BOARD MEMEBR

Magdalena Lindström

BOARD MEMBER

Christer Zaar

BOARD MEMBER

Andreas Lind

ADVISOR

IS IT YOU?

UI/UX DESIGNER

JOIN US!

CTO

 
wave (6).png

NYHETER

BLOG

Zlingit pink logo.png

© 2019 Zlingit

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Comments or Questions? hello@zlingit.com