top of page

VI ÄR ZLINGIT

tobias1.jpg

"Zlingit grundades för att hjälpa företag att enklare skapa relationer till sina kunder samtidigt  som man blir mer socialt ansvarsfull med sin marknadsföring"
- Tobias Gruffman; CEO Zlingit

Vår misson är att tillhandahålla dem bästa lösningarna för att skapa, hantera och utveckla kundrelationer

Vi på Zlingit utmanar dagens arbetsmetoder eftersom vi tror på kraften som kommer från känslan av tillhörighet och uppskattning. Genom beprövade metoder och system skapar Zlingit digitala lösningar som bygger starkare relationer mellan varumärken och människor. Produkter som ger bättre kundupplevelse, ökad interaktion, bättre marknadsföring & kommunikation, som skapar lojalitet - som lönar sig i längden

Vi vill göra modern marknadsföring tillgängligt och effektivt för alla verksamheter

Zlingit är ett engagementsdrivet system som gör det möjligt för företag att bättre förstå och hantera sina kundrelationer. Vår övertygelse är att det ska vara kul och intressant för människor att vara engagerade med varumärken och för att göra det behöver vi rätt verktyg.

OUR JORNEY

VÅR RESA

1. PORTUGAL, LISSABON

Zlingits resa startade 2016 på utlandsstudier i Lissabon, Portugal. Det huvudsakliga problemet som var avsedd att lösas var den sekundära biljettmarknaden. En av studiekamraterna brukade resa till England för att titta på PL-matcher men stod alltid inför samma problem, överprissatta biljetter. Zlingit eller Slingit (som det kallades först) skulle göra det möjligt för människor att köpa biljetter till "face-value" på ett enkelt och bekvämt sätt.

beginning.jpg
TEAM
join
bottom of page