top of page
Öka kundnöjdheten genom att svara på era kunders frågor inom ett par sekunder utan att öka er egna administration med hjälp av Zlingits chatt funktion
wave (2).png

KUNDSERVICE

Virituell assistent

Ibland kan det vara svårt att hinna med och svara på alla personer som hör av sig till ert företag, speciellt nu när det finns flera inboxar (mail, facebook, hemsida etc.) att hålla koll på. 

✓ Spara tid och pengar genom att låta en virtuell medarbetare svara på era kunders frågor via hemsidan, facebook och instagram inom ett par sekunder. 
 

Hjälp flera kunder samtidigt, samla era inkorgar på en plats och få bättre översikt kring er kundkontakt. 

virituell assistent

FAQ

Har era kunder eller besökare frågor kopplat till olika kategorier så som Priser, Leveranstider, Policys, Öppettider? Med en FAQ (frequently asked questions) får era kunder snabbare och personligare service

✓ Låt kunden hitta svaret på sina frågor utifrån ett par förställda frågor och svar

✓ Allt är automatiskt och era besökare får svar på nolltid

✓ Systemet kan lära sig vilka frågor era besökare ställer för att sedan generera lämpliga svar

undraw_Questions_re_1fy7_edited.png
faq
undraw_Chat_re_re1u.png

Live-chatt

Behöver dina kunder extra snabb hjälp eller hittar dom inte svaret själva kan det vara bra att de får möjligheten att prata med en av era anställda vi en live chatt.

✓ Genom att hantera live konversationer över text kan ni hantera flera ärenden på en gång, jämfört med telefon, och era besökare slipper telefonkön. 

Om ni har fullt upp kan personen enkelt välja att få återkoppling från er via den kanal personen föredrar (mail, telefon, sms eller messenger) samt den tid som passar.

Live chat
first step

Förbättra er kundservice och få få fler återkommande kunder

bottom of page