top of page
PUBLIK_edited.jpg

Konferenser


Om du planerar en konferens där du vill aktivera och engagera dina besökare som aldrig förr och skapa en upplevelse som blir svår att glömma bort så bör du fortsätta läsa! Att aktivera sina besökare blir allt mer vanligt då man vill skapa en bättre och mer interaktiv upplevelse kring sina event. Den stora nackdelen har alltid varit att besökarna måste ladda ned en app, Avända sig av flertalet olika länkar eller liknande för att delta i dessa aktiviteter.

Med Zlingit slipper ni allt krångel och samtidigt möjliggör för ökad effektivisering, minskad administration och mycket mer :) Automatisk kundsupport


Använd Zlingit för att automatisera svar på de vanligaste frågorna ni får kring er konferens via er hemsidan, Instagram, Facebook m.m

Svara på frågor som:

  1. Priser

  2. Talare

  3. Datum

  4. Starttider

  5. Adress

  6. och mycket mera

Vi anpassar allt utifrån de frågor som ni vill automatisera svaren tillSkicka in frågor


Om personen inte hittar svaret på sin fråga kan de enkelt välja att skicka in en fråga som då skickas till er mail. Ni kan sedan välja att svara kunden direkt via den kanal kunden kontaktat er via.Live chatt


Ni kan också göra det möjligt för personer att öppna en livechatt med en av era anställda för att kunna svara på deras frågor snabbare samt hantera fler personer samtidigt. Sätt upp vilka tider som ni tillgängliga under dagen.


Biljetter & Automatiserade meddelanden


Koppla ihop er biljettlösning eller använd en av Zlingits partners för att hantera biljetterna. Skicka ut påminnelser, välkomst- och tackmeddelanden till dina besökare och personer som köpt biljetter. Ni fyller själva i vilket meddelande ni vill skicka ut, lägg till bilder eller GIF för att göra det lite mer personligt och bestäm vilket datum och tid de olika meddelandena ska skickas.


Omröstning


Vill ni hålla i intressant diskussioner eller aktivera publiken med talaren är omröstningen en enkelt verktyg att använda sig av. Publiken för en push-notis eller meddelande när det är dags att delta i omröstningen. Ni har datan i realtid och kan se vad alla röstat på.Frågor/Triva


Ställ frågor till publiken och testa deras kunskap före och efter konferensen eller efter en specifik talare. Publiken för en push-notis eller meddelande när det är dags att svara på frågorna. Ni har datan i realtid och kan se vad alla svarat.


Ett enkelt sätt för att mäta vilken effekt er konferens har bidragit tillPaneldiskussioner Planerar ni att tillhandahålla paneldiskussioner och vill undvika att en anställd springer runt med en mikrofon i publiken? I så fall kan det vara en bra idé att digitalisera upptaget av frågorna från publiken. Undersökningar visar även att allt fler person vågar ställa frågor när de inte behöver offentlig göra sig själv eller prata inför en publik. Publiken för ett pushmeddelande som hänvisar dom till att delta i paneldiskussionen om de vill. De skriver enkelt ned sina frågor och skickar in dem. Ni som arrangerar kan enkelt se alla frågor som skickats in och välja vilka ni vill ta upp i panelen.


Feedback

Efter varje talare eller efter konferensen kan systemet skicka ett meddelande för att ta upp feedback från alla besökare. Zlingit känner även av om en person genomfört feedbacken och följer automatiskt upp med dem person som inte svarat på feedbacken.

Bình luận


Bình luận đã bị tắt.
bottom of page